PRAVNA NAPOMENA

Uporaba sadržaja koji se pojavljuju na internetskoj stranici Odvjetničkog društva Božić i partneri d.o.o. (“ODB”, “mi” ili “naš”) dopuštena je pod niže navedenim uvjetima. Pristupom na našu internetsku stranicu pristajete na primjenu navedenih uvjeta.

Informacije sadržane na internetskoj stranici dostupne su za potrebe onih koji žele doznati informacije o ODB. Informacije na internetskoj stranici možda ne odražavaju aktualno stanje, generalne su prirode te se  ne mogu smatrati pravnim savjetom.

ODB nije odgovorno za bilo kakav sadržaj kojem ste pristupili putem drugih stranica na kojima je postojao link ili upućivanje na ovu internetsku stranicu, ili obrnuto. Ukoliko želite postaviti link na našu internetsku stranicu to možete učiniti samo nakon što ste dobili našu prethodnu pisanu dozvolu koju  Vam nećemo biti ovlašteni izdati ako bi to bilo protivno primjenjivim propisima Hrvatske odvjetničke komore.

Sva prava vezana za znakove i/ili logotip ODB su isključivo njegova. Suglasni ste da iste, bez naše prethodne pisane dozvole, nećete upotrebljavati niti prikazivati.